Velkommen til utdeling av 4-årsbok


Det er lang tradisjon for utdeling av 4-årsbok i Tanum kirke. Nå inviterer vi barn som fyller 4 år i 2020 til to samlinger.

 

Tanum menighet inviterer alle som fyller 4 år i 2020 til kirken! Arrangementet består av to samlinger i Tanum menighetshus og Tanum kirke. 

Påmelding til 4-årsbok.  

Torsdag 15. oktober klokken 17.00 - ca. 18.30 har vi en egen bli kjent i kirken-samling. Vi møtes på Tanum kirkesenter. Her skal du treffe noen av dem som jobber i kirken. Vi skal synge, spise sammen og bli bedre kjent. Det blir servering av pølse med lompe og drikke. Etterpå går vi på oppdagelsesferd i kirkerommet. Har du lommelykt så ta den med! Oppdagelsesturen i kirken er bare for 4-åringen med en foresatt, på grunn av smittevernsregler. 

Søndag 18. oktober kl 11 blir det gudstjenesten med utdeling av 4-årsbok. Møt opp 10:45 på utsiden av kirken for registrering. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med boller og saft. 

Vi følger koronasituasjonen og vil gi beskjed dersom endringer skulle oppstå. Husk å melde dere på, slik at dere får informasjon.

Vi deler ut boken "Linda og den lille kirka". Vi håper at boken vil gi mange gode leseopplevelser for barn og voksne i sofakroken eller ved sengekanten. Dere kan laste ned appen med spill og sanger fra boka her.   

Lurer du på noe? Kontakt menighetspedagog Marianne Cathrine Lødrup, mf925@kirken.no, tlf. 982 67 812

Tilbake