Nå starter vi opp! Les første nyhetsbrev for høsten her

En solrik sommer nærmer seg slutten, og vi tar fatt på høstsemesteret med godt håp om å kunne samles oftere og flere. Førstkommende søndag blir det igjen gudstjeneste i Tanum kirke kl. 11, og vi markerer samtidig alle årets førsteklassinger med litt ekstra oppmerksomhet. Les mer om sommeren som har vært, og høsten som ligger foran, i semesterets første nyhetsbrev.

Kjære Tanum menighet!

En solrik sommer nærmer seg slutten, og vi tar fatt på høstsemesteret med godt håp om å kunne samles oftere og flere. Og det er vi allerede godt i gang med!

ungdomssiden har høstsemesteret startet med et smell allerede. Siste helgen før skolestart ble det arrangert helgeleir for de som har fulgte ungdomsalphakurset denne våren, og samme uke hadde ungdomsklubben årsmøte. Neste helg blir det en konkurranse mellom alle ungdomsarbeidene i menighetene i Bærum, og Tanum er tittelforsvarere fra i fjor – dette blir spennende!

Konfirmantleiren i sommer ble et skikkelig høydepunkt, og både stab, ledere og konfirmanter kom hjem med stjerner i øynene. Nå etter ferien har vi hatt en veldig verdifull ekskursjon til Haslum krematorium, der konfirmantene har blitt bedre kjent med praktiske, teologiske og emosjonelle spørsmål knyttet til dødsfall. Nå nærmer det seg konfirmasjon med stormskritt, og vi gleder oss til å feire.

I sommer har vi feiret fellesgudstjenestene i Helgerud kirke. Det har vært godt å ha et rom som har vært stort nok for å romme begge menighetene. Førstkommende søndag er vi tilbake i Tanum og feirer gudstjeneste med skolestartsmarkering kl 11. Semesterstart markerer ofte nye begynnelser for folk i alle aldre, så håper vi sees på søndag! Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe på kirkesenteret. Vi gleder oss til igjen å kunne samles på Tanum!

Førstkommende mandag 23. august starter vi opp igjen med Gå-gruppe. Møt opp utenfor Tanum kirkesenter kl 11. Vi går tur ca. en time og spiser deretter lunsj på kirkesenteret. Ta med matpakke og kopp. Vi koker kaffe og te.

Onsdag 25. august kl 11 blir det første babysang for høsten, utendørs ved kirkesenteret. Ta med egen niste og teppe til babyen, vi serverer kaffe og te. Hjertelig velkommen til babyer og foresatt!

Semesterstart for StrikkSnakk blir onsdag 25. august kl 18 – 20. Vi møtes på Tanum kirkesenter. Ta gjerne med et håndarbeid, men det er også helt greit å komme bare for en kopp kaffe og en prat.

Barnekoret starter opp igjen om halvannen uke, tirsdag 31. august, og vil som vanlig ha øvelser annenhver uke. Vi tror og håper vi kan gjenoppta tradisjonen med suppemiddag for hele familien før øvelsen. Nærmere informasjon kommer neste uke. Har du barn i aldersgruppen 3-10 år som er glad i å synge, ta kontakt med menighetspedagog Marianne på mf925@kirken.no.

Denne høsten blir ny på flere måter. I staben får vi to nye medarbeidere, da to av våre gode kollegaer går over i pensjonistenes rekker. Vår nye diakon Marte er allerede i full gang, hun fikk en brakstart med konfirmantleir.

Marte får et par uker overlapping med Synnøve. Søndag 29. august vil vi takke av Synnøve for hennes diakontjeneste her i menigheten. Det skjer på kirkekaffen etter gudstjenesten. Vel møtt!

Det er ennå en måned igjen før kirkeforvalter Eilert blir pensjonist og Caroline Vesterberg trer inn i stillingen.

Nytt menighetsblad er forøvrig under produksjon og kommer ut i løpet av september.

Med ønske om en god helg!

Varm hilsen fra staben i Tanum menighet