Den praktiske tommeltott


Er du handy, eller liker du å fikse ting? Vil du være en del av et hyggelig fellesskap som løser små og store praktiske utfordringer?

«Den praktiske tommeltott» er en egen gruppe med frivillige i Tanum menighet som møtes månedlig for å bidra med praktisk hjelp på kirkesenteret og i kirken. Tommeltottene i Tanum får både utført viktig vedlikehold av smått og stort, og har også enkelte større prosjekter. I tillegg er selvfølgelig også det sosiale viktig, og tommeltottene starter alltid dagen med kaffeslabberas.

Av tidligere oppdrag tommeltottene har hatt kan det nevnes alt fra etterstramming av alle møbler for å sikre lang levetid, til å spesiallage et bord til lydmiksepult i kirken. Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å være med på? Med ditt engasjement, din kompetanse og din evne til å se løsninger der staben ser utredninger og anbudsprosesser kan du bidra til at alt det praktiske i Tanum menighet går som smurt.

Tommeltottene har faste møtepunkter månedlig, men for de som ønsker det er det også mulig å bli satt opp på en liste med folk som kan kontaktes hvis noe haster.

Den praktiske tommeltott ledes av Ingvald Hanssen i tett samarbeid med kirkeforvalteren.

Kontakt Ingvald Hanssen tlf.: 411 48 303

Tilbake