Bryllup


Det er flott å gifte seg i Tanum kirke! Med sine kalkvegger og sitt vakre historiske interiør er den ferdig pyntet til fest. Her møtes tradisjon og nåtid – akkurat som i et bryllup!

Et bryllup kan feires på ulikt vis. Dere kan være unge eller godt voksne. Dere kan si ja til hverandre med bare prest og forlovere til stede, eller dere kan feire dagen med familie, slekt og venner. Bryllupet kan feires på en lørdag eller en hverdag. Innenfor vigselsritualet er det rom for å sette sitt personlige preg på seremonien. Et bryllup kan være påkostet, eller det kan gjøres helt enkelt. Det er gratis å gifte seg i kirken der dere bor!

Vi ønsker å hjelpe dere med å gjøre dagen så fin som mulig. En måneds tid før vielsen vil presten ta kontakt for å avtale en samtale hvor vi planlegger og går gjennom seremonien.

I den norske kirke finnes det to liturgier for bryllup. Den siste kom i 2017 etter at kirken åpnet for vigsel av likekjønnede par, men kan brukes av alle.

For spørsmål og avtale om tidspunkt, ta kontakt med Kirketorget på telefon 67 500 500 eller e-post: kirketorget.baerum@kirken.no.Kirketorget er felles administrasjon for kirkene i Bærum.