Konfirmasjon


Som konfirmant i Tanum kirke blir du kjent med nye folk, du får oppleve en sammensveisende leir og markere konfirmasjonsdagen din høytidelig i kirken. Les mer om opplegget og annen praktisk info på sidene nedenfor.

Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. De har nylig vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden.

På konfirmantleir er det konkurranser, aktiviteter, underholdning og mye mer. På leiren skjer mye av undervisningen som hører med til konfirmanttiden, og i tillegg møtes man gjennom året til samlinger. Du får også oppleve gudstjenester «fra innsiden». Som konfirmant i Tanum kirke vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

 

Fem gode grunner til å være konfirmant i kirken:

1. Du får oppleve hva kristen tro er. Det er mer enn et skolefag.

2. Konfirmasjonsdagen er bare din, og du har en dag hvor du blir bekreftet for den du er. De som er glade i deg får feire deg skikkelig.

3. Du får oppleve et nytt felleskap med andre på samlinger, leir og prosjekter, og bli kjent med flere.

4. Du får tid til å reflektere over store spørsmål, og blir kjent med hva du selv tror på og hva som er viktig for deg. Du utfordres til å tenke kritisk og selvstendig, ingen skal tvinge deg til å mene noe som helst.

5. Du møter folk med forskjellige meninger, og sammen med dem lærer du noe felles.

 

Her kan du se en video fra konfirmantleiren til Høvik menighet, den gir også et godt inntrykk av leiren her i Tanum menighet!

 

 

Velg kalender